Varer fra Tefal

Tefal køkkenudstyr


Tefal til tilbudspris


Gryder, pander og strygejern 


Køb ind til langt under udsalgsprisen


Ideas you can’t live without. Det handler om dig. Tefal har forstået, at madlavning er vigtigt, og det har de vist ved, at de har overtaget markedet for pander og gryder. Her er de nemlig verdens førende. De laver nogle flotte produkter med non-stick.
Her hos Hvidevarebanditten forhandler vi Tefals produkter fordi vi ved, at det samler familien. Om det er pandekager eller om det er bøffer på grillpanden, så har vi dækket jer ind. Her hos os kan du købe alverdens produkter fra Tefal – og endda til en uhørt lav pris. Vi har sparet den dyre fysiske forretning væk og i stedet fokuseret på det vigtigste: Dig. 


Strygejern og dampstationer er en af de produktserier, som Tefal er ved at overtage som verdens førende. Også her, handler om dig. Vi forsøger at være de billigste på markedet. På den måde, kan du få ægte kvalitet ind i hjemmet til tilbudspriser.


Endeligt er der Tefal Snack Collection der giver et væld af muligheder for tilberedning af både vafler, panini, toast eller noget helt fjerde. Tefal Snack Collection er en avanceret bordgrill, hvor man kan tilkøbe tillægsplader – Tefal Snack Collection Plader – som har hvert sit formål. En ideel løsning, hvis du ikke vil have et apperat til hver enkelt ting. 


Se mere

Nyhedsbrev