USP

E-mærket certificeret
Nyhedsbrev

Håndtering af personoplysninger

1. Medlemsregistrering:
Når du registrerer dig som medlem hos www.hvidevarebanditten.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer dine personoplysninger. Et medlem kan når som helst afmelde sig igen.

2. E-mails og tilmelding til vores nyhedsbrev:
Ved tilmelding til www.hvidevarebanditten.dk vil du automatisk modtage en e-mail umiddelbart før hvert salg. 

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du derudover samtykke til at modtage eksklusive nyheder og tilbud fra www.hvidevarebanditten.dk samt hermed forbundne aktiviteter på egne varer og tjenesteydelser samt eventuelt formidling af varer og tjenesteydelser på vegne af udvalgte samarbejdspartnere. Nyheder og tilbud fremsendes elektronisk eller pr. post. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet.

3. Opbevaring af persondata:
Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivenes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Hvidevarebanditten.dk er ansvarlig for håndteringen af persondata. Dine oplysninger gemmes i en database på en sikker server. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge loven om behandling af personoplysninger har du mulighed for indsigt i og indsigelse over for de oplysninger, der vedrører dig.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Eneste undtagelse af dette er videregivelse af anmeldelser på Trustpilot. Her videregives blot din email sammen med din anmeldelse.


Som registreret hos hvidevarebanditten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@hvidevarebanditten.dk

Cookies

På www.hvidevarebanditten.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til os.

Webstatistik 

Vi bruger en webstatistik på www.hvidevarebanditten.dk hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere oplevelsen for de besøgende på www.hvidevarebanditten.dk


Nyhedsbrev