Tilbud

AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks

AEG SFB618F1DS er et fuldintegreret køleskab med en 4-stjernet fryseboks. Det er energivenligt og har ventileret køl, der holder en stabil temperatur inde i skabet. Skabet har desuden en køl- og fryseskuffe, der kører på udtræk. Når man åbner skabet, får man adgang til den store, rummelige køleskabskammer, der er ideel til at opbevare madvarer. Køleskabet er let at rengøre, da det har en glat, moderne finish. Den integrerbare konstruktion gør det nemt at indarbejde køleskabet i dit moderne hjem. AEG SFB618F1DS er det perfekte køleskab til dine daglige madvarer og kolde drikkevarer. Det har stor kapacitet og er et energivenligt valg.

DKK kr. 8.894,00
kr. 8.895,00
AEG SFB618F1DS - Integrerbart køleskab med fryseboks
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AEGEAN: 7332543742738 Varenummer (SKU): 5348501984050127 Kategorier: , ,

AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks

Er du på udkig efter AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks? Så er du landet det helt rigtige sted. Med AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx AEG SFB618F1DS – Integrerbart køleskab med fryseboks. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543742738

Brand

AEG