Air tårnventilator (sort)

Apt tårnventilatoren 5722000296959 har et slankt og elegant design, der vil holde dig kølig på de varme sommerdage. Den kommer med 12 hastigheder, 3 blæsertilstande og en oscillationsfunktion, så du kan tilpasse den præcist som du ønsker. Desuden har den LED-skærm og en praktisk fjernbetjening, så du nemt kan styre ventilatoren fra en afstand.

DKK kr. 1.299,00
Air tårnventilator (sort)
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: APTEAN: 5722000296959 Varenummer (SKU): 5637000124863335 Kategori:

Air tårnventilator (sort)

Er du på udkig efter Air tårnventilator (sort)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Air tårnventilator (sort) bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Air tårnventilator (sort) er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Air tårnventilator (sort) får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Air tårnventilator (sort) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Air tårnventilator (sort) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Air tårnventilator (sort). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5722000296959