Tilbud

Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning

Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning er perfekt til dig, der ønsker et professionelt kaffeudstyr. Maskinen er udstyret med et rustfrit stål kabinet og en brugervenlig touchskærm med farver. Med et termisk mælkebeholder og en avanceret mælkeskummer, giver Asko CM8477S en kompakt men blødt mælkeskum. Maskinen er velegnet til både professionelle og private, som ønsker at nyde en perfekt espresso eller latte.

DKK kr. 24.195,00
kr. 25.395,00
Asko CM8477S - Espressomaskine til indbygning
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko/VølundEAN: 3838782421037 Varenummer (SKU): 5348500531514811 Kategori:

Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning

Er du på udkig efter Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Asko CM8477S – Espressomaskine til indbygning. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782421037

Brand

Asko/Vølund