Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe

Denne Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS er den mest avancerede tørretumbler fra Asko til professionel brug. Med SensiDry og varmepumpe teknologi, høj effektivitet og tørrekvalitet samt WiFi betjening, sørger denne tørretumbler for en professionel løsning.

Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Asko Professional
EAN: 3838782477171
Varenummer (SKU): 5637000040546483 Kategorier: ,

Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe

Er du på jagt efter Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Asko Professional tørretumbler TDC1481HCS 230 V / varmepumpe. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3838782477171

Brand

ASKO