Tilbud

Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå

Gør dine køkkenopgaver lettere og mere overskuelige med Bamix Gastro stavblender. Denne stavblender er udstyret med en stærk motor med en effekt på 350 watt, og den er nem at betjene og vedligeholde. Med denne stavblender er alle tilbehørsdele opvaskemaskine-egnede, så du kan spare dig selv for ekstra tid og kræfter. Gastro stavblenderen fra Bamix er et must-have i ethvert køkken.

DKK kr. 1.999,00
kr. 2.468,00
Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BamixEAN: 7610497616573 Varenummer (SKU): 7375901462074441 Kategori:

Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå

Er du på udkig efter Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7610497616573