Tilbud

Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål

Denne Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser i rustfrit stål er et stilfuldt og funktionelt valg til en stor husstand. Med en kapacitet på 488 liter giver det dig masser af plads til dine daglige indkøb, samtidig med at det er udstyret med franske døre for et professionelt look. Fryseren har et energieffektivt design, så du kan nyde godt af mindre strømregninger og en bedre miljøpåvirkning. De aftagelige hylder gør det let at tilpasse skabet og holde det rent og ordentligt. Dette skab fra Bertazzonis Professional-serie giver dig al den plads og det luksuriøse look, du har brug for.

DKK kr. 17.160,00
kr. 20.198,00
Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BertazzoniEAN: 8059304889738 Varenummer (SKU): 7375901463148090 Kategorier: ,

Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål

Er du på udkig efter Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Bertazzoni Master RCD84F4FXNCM køleskab/fryser, rustfrit stål. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8059304889738