Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm.

Oplev den berømte klassiker Big Green Egg Kulgrill i den velkendte mørkegrønne farve. Eggets form er ikke kun æstetisk, men også praktisk og gennemtænkt. Denne mini-version er Ø 25 cm, og dens form giver en jævn varmefordeling i hele grillen, så du kan nyde en perfekt grilloplevelse. Den er udstyret med damphuller, som leder røgen ud og sikrer en jævn og effektiv grilning uanset størrelse. Opdag det store potentiale i Big Green Egg Kulgrill, og få en grilleventyrlig oplevelse.

DKK kr. 5.610,00
kr. 5.947,00
Big Green Egg - Mini Big Green Egg - 117618
4.5
DKK kr. 5.610,00
Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm.
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Green EggEAN: 665719117618 Varenummer (SKU): 7375901459522875 Kategori:

Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm.

Er du på udkig efter Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm.? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm. bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm. er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm. online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm. uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Big Green Egg Kulgrill, mini / Ø 25 cm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

665719117618