Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0

SuperCool-funktion: hurtig nedkøling af ferskt køl til de optimale opbevaringstemperaturer Fryseafdeling Nettoindhold fryser: 77 l BigBox-fryseboks, udnyt pladsen optimal med den store fryseboks FastFrost – hurtig og jævn frysningsproces Reversible dørhængsler A++ energiklasse: spare op til 25% energi i forhold til lignende A+ produkter.

DKK kr. 7.299,00
kr. 7.999,00
Bosch KIV87NFF0 - Integrerbart kølefryseskab
4.5
DKK kr. 7.299,00
Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0
DKK kr. 7.490,00
kr. 9.799,00
Bosch KIV87NFF0 Køle/fryseskab - 2+2 års garanti
5
DKK kr. 7.499,00
Bosch KIV87NFF0 Køle/fryseskabÂ
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 4242005202591 Varenummer (SKU): 8410600196636459 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Integrerbare fryseskabe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0

  Er du på jagt efter Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

  Når du bestiller Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du modtager Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0 uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Bosch Integrerbart køle-/fryseskab KIV87NFF0. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

  På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

  Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

  Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et kup hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  4242005202591