Tilbud

Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7

Bosch HSG856XC7 Kombi-dampovn er den perfekte løsning til dem, der efterspørger det ypperste bage- og stegerresultat. Denne ovn har PerfectBake plus og PerfectRoast plus funktionerne, der viser nøjagtigt, hvor mange minutter det tager for et perfekt bage- eller stegerresultat. Med dens dampskud, vil du opnå et sprødt resultat udvendigt og saftigt indvendigt – helt igennem perfekt. Kombi-dampovnen fra Bosch er den ideelle løsning til enhver som ønsker det bedste resultat i september 2019.

Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7
3.5
Bosch Serie | 8 accent | line HSG856XC7 - Ovn - med dampfunktion - til indbygning - Wi-Fi - niche - bredde: 56 cm - dybde: 55 cm - højde: 58.5 cm - med selv-rengøring - Klasse A+ - carbon-sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bosch
EAN: 4242005211906
Varenummer (SKU): 5637000000195670 Kategori:

Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7

Er du på jagt efter Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Bosch Serie 8 dampovn HSG856XC7. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005211906

Brand

Bosch