Tilbud

Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering

Udviklet en meget effektiv SensitiveDrying teknologi. Det betyder, at din plastik- og glasopvask altid vil være helt tør. Samtidig kan du nemt og bekvemt tilpasse opvaskemaskinen, så den passer til dine personlige behov. Med Home Connect appen har du fuld kontrol over opvaskemaskinen, så du kan starte og stoppe opvasken, overvåge processen, justere vandtemperaturen og endda finde forskellige programmer. Denne smalle opvaskemaskine er desuden designet til at blive integreret i dit køkken, og skjule sig for dine gæster. Med Bosch SPV4HKX45E får du en fleksibel og effektiv opvaskemaskine, der giver dig mulighed for at opleve den bedste kvalitet i hverdagen.

DKK kr. 4.387,23
SPV4HKX45E
DKK kr. 4.902,00
kr. 9.899,00
Bosch SPV4HKX45E - Smal opvaskemaskine til integrering
4.5
DKK kr. 7.699,00
Bosch Integrerbar opvaskemaskine SPV4HKX45E
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BoschEAN: 4242005206056 Varenummer (SKU): 5348500531410170 Kategori:

Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering

Er du på udkig efter Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Bosch SPV4HKX45E – Smal opvaskemaskine til integrering. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242005206056