Tilbud

Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå

Nyt Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå. Tag kampen op mod strygning med dette strygebræt fra Brabantia. Justerbar højde, strygeflade på 30 x 110 cm, støt stel med fire ben og let i brug, gør det nemt at stryge dine tøj. Det slanke strygebræt kan justeres i højden med en simpel knap, og holderen til strygejernet kan indstilles til brug med både venstre og højre hånd. Giv strygningen et frisk pust og få en strygeoplevelse uden at skulle ofre komforten med dette Brabantia strygebræt.

DKK kr. 599,00
kr. 699,00
Brabantia strygebræt - Fresh Breeze - Blå
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BrabantiaEAN: 8710755218729 Varenummer (SKU): 8029801865192595 Kategori:

Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå

Er du på jagt efter Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Brabantia strygebræt – Fresh Breeze – Blå. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710755218729