Tilbud

Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå

Få et professionelt strygebræt fra Brabantia! Dette strygebræt er nemt at bruge, uanset om du er højre- eller venstrehåndet. Med sit stabile understel med 22 mm stålrør og skridsikre belægninger, giver det dig sikkerhed og ro i sindet. Desuden er betrækket 100% bomuld med elastisk skumlag, som gør det til en komfortabel oplevelse. Strygebrættet er også Cradle-to-Cradle®-certificeret på bronzeniveau, og du får 10 års garanti og service på det. Med Brabantia Strygebræt Titan Oval Gray får du et professionelt strygebræt, der vil glæde dig i mange år.

DKK kr. 599,00
kr. 749,00
Brabantia strygebræt - Titan Oval - Grå
4.5
DKK kr. 699,00
Strygebræt Stl B med Dampstrygejernsholder, sort ramme 22mm 124x38 cm Titan Oval
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BrabantiaEAN: 8710755103841 Varenummer (SKU): 8029801824692743 Kategori:

Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå

Er du på udkig efter Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Brabantia strygebræt – Titan Oval – Grå. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710755103841