Braun Stavblender Multiquick MQ 40 –

Kom hurtigt i gang med at skære, hakke og knuse maden med Braun’s Stavblender Multiquick MQ 40. Denne påsætning med et isknuser- og hakkerhoved er udviklet til at passe perfekt til Braun’s Multiquick 3 & 5 stavblendere. Denne påsætning giver dig det perfekte værktøj til at skabe profesionelle og ensartede madlavningsresultater. Den kompakte, hvide stil passer godt ind i enhver køkkenindretning, og den er let at gøre rent efter brug. Gør det nemt og effektivt at forberede hele måltider med Braun’s Stavblender Multiquick MQ 40.

DKK kr. 384,00
Braun 8021098770424, Blender chopping bowl, Sort, Transparent, Hvid, Serie5
DKK kr. 384,00
Braun Tilbehør Multiquick MQ 40 - 0 W (tilbehør)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BraunEAN: 8021098770424 Varenummer (SKU): 5372800168719317 Kategori:

Braun Stavblender Multiquick MQ 40 –

Er du på udkig efter Braun Stavblender Multiquick MQ 40 –? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Braun Stavblender Multiquick MQ 40 – bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Braun Stavblender Multiquick MQ 40 – er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Braun Stavblender Multiquick MQ 40 – får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Braun Stavblender Multiquick MQ 40 – online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Braun Stavblender Multiquick MQ 40 – uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Braun Stavblender Multiquick MQ 40 –. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8021098770424