Tilbud

Casper Sobczyk steam airfryer

Casper Sobczyk airfryer – gå ikke på kompromis med smagen. Opgrader dine madlavningsoplevelser med denne 5-liters airfryer med indbygget dampfunktion. Gør dit kød saftigere og mørere med minimal oliebrug. Intuitiv touchskærm og forudindstillede programmer sikrer let og præcis kontrol over din madlavning. Med en temperaturindstilling fra 75-200 grader og et gennemsigtigt vindue, kan du holde øje med madlavningen. Denne airfryer har den højeste sikkerhed med beskyttelse mod overophedning og automatisk slukning. Den er udviklet af Casper Sobczyk, kok, inspirator og ejeren af Capa restauranten i Scandic Palace Hotel i København.

DKK kr. 899,00
kr. 1.299,00
Casper Sobczyk steam airfryer
4.5
DKK kr. 899,00
kr. 1.299,00
Casper Sobczyk airfryer
4.5
DKK kr. 999,00
Sobczyk - Steam airfryer 5L - Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Casper SobczykEAN: 5740007811500 Varenummer (SKU): 8029801818551867 Kategori:

Casper Sobczyk steam airfryer

Er du på jagt efter Casper Sobczyk steam airfryer? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Casper Sobczyk steam airfryer bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Casper Sobczyk steam airfryer er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Casper Sobczyk steam airfryer får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Casper Sobczyk steam airfryer online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Casper Sobczyk steam airfryer uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Casper Sobczyk steam airfryer. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5740007811500