Tilbud

Cleanmate S990 – Robotstøvsuger

Cleanmate S990 – Robotstøvsuger Cleanmate S990 er en innovativ robotstøvsuger, der gør rengøringsarbejdet mere effektivt og hurtigere. Den har en kortlægning avanceret teknologi, der giver den mulighed for at kortlægge omgivelserne og gemme sine bevægelsesmønstre, så den undgår at rengøre samme områder flere gange. Den har en kraftig batterilevetid på op til 120 minutter pr. opladning og oplader automatisk når den er brugt helt op. Med denne robotstøvsuger effektiviserer du rengøringsarbejdet, så du kan bruge din tid på andre vigtigere ting.

DKK kr. 3.248,00
kr. 3.999,00
Cleanmate S990 - Robotstøvsuger
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CleanmateEAN: 7350047051125 Varenummer (SKU): 5348500531479826 Kategori:

Cleanmate S990 – Robotstøvsuger

Er du på jagt efter Cleanmate S990 – Robotstøvsuger? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Cleanmate S990 – Robotstøvsuger bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Cleanmate S990 – Robotstøvsuger er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Cleanmate S990 – Robotstøvsuger får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Cleanmate S990 – Robotstøvsuger online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Cleanmate S990 – Robotstøvsuger uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Cleanmate S990 – Robotstøvsuger. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7350047051125

Brand

Cleanmate

DKK kr. 3.248,00
kr. 3.999,00
Cleanmate S990 - Robotstøvsuger
4.5
* Priser ex levering.