Coop mikrobølgeovn – Sort og stål

Med Coop mikrobølgeovn får du en smart og funktionel mikrobølgeovn, der kan det den skal. Ovnen har en optøningsfunktion, der gør det nemmere at tø rester hurtigt og effektivt op fra fryseren. Ovnen har et 25 liter rum og 5 effekttrin, så du kan indstille den til den rette madlavningstemperatur. Derudover har ovnen en 60 minutters timer, så du kan følge med i madlavningen.

DKK kr. 999,00
Coop mikrobølgeovn - Sort og stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: coopEAN: 5713359105061 Varenummer (SKU): 8029801824347875 Kategori:

Coop mikrobølgeovn – Sort og stål

Er du på udkig efter Coop mikrobølgeovn – Sort og stål? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Coop mikrobølgeovn – Sort og stål bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Coop mikrobølgeovn – Sort og stål er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Coop mikrobølgeovn – Sort og stål får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Coop mikrobølgeovn – Sort og stål online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Coop mikrobølgeovn – Sort og stål uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Coop mikrobølgeovn – Sort og stål. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5713359105061