Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå)

Philips Essential airfryer HD9252/90 giver dig mulighed for at tilberede sunde og lækre måltider på kort tid. Den har smart-kontrol, 6,4 liter kapacitet, 12 forudindstillede programmer samt 360 ThermoIQ-teknologi. Med Cosori Dual Blaze airfryeren CAF-P583S-KEUR kan du let tilberede en række madvarer perfekt uden at miste deres smag eller saftighed. Tilberedningen er enkel og hurtig og du behøver ikke at bekymre dig om, at maden bliver tør eller kedelig. Denne airfryer giver dig mulighed for at lave sunde og lækre måltider, der smager som dem, du kunne lave i en traditionel ovn.

Nordiske butikker

SEK 2.689,00 kr
2.689,00 kr
Cosori - Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg mörkgrå
NOK kr 3,290.00
kr 3,290.00
Cosori - Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg mørk grå
NOK kr 3,290.00
kr 3,290.00
Cosori - Dual Blaze airfryer 6,4L/2,5 kg mørk grå
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CosoriEAN: 0810123670116 Varenummer (SKU): 5637000087990884 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Cosori´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå)

Er du på jagt efter Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

810123670116

Brand

Cosori