Tilbud

Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine

8 kg med en frontbetjeningsfunktion, hvilket gør det nemt at lægge tøj og andre tekstiler i maskinen. Denne model har også et krøllefrit program, så dit tøj kommer ud uden krøller. Den har også et tromlerengøringsprogram, der hjælper med at fjerne al slags snavs og skidt sikkert. Denne energieffektive og tidsbesparende vaskemaskine har 16 programmer, så du kan vælge det, der passer bedst til dit tøj og dine behov. Maskinen er nem at vedligeholde og er designet med en kompakt størrelse for pladsbesparelse. Gør vasketiden kort og let med Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine.

DKK kr. 3.999,00
kr. 4.499,00
Cylinda FT5574X - Frontbetjent vaskemaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CylindaEAN: 7392186301761 Varenummer (SKU): 5348501677367362 Kategorier: ,

Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine

Er du på jagt efter Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Cylinda FT5574X – Frontbetjent vaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392186301761

Brand

Cylinda