Tilbud

Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab

Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab Er rummeligt og funktionelt. Dette køleskab har et robust metalhåndtag og et rummeligt interiør, der giver mulighed for opbevaring af madvarer i forskellige størrelser. Det har også en flexhylde, der giver mulighed for at tilpasse køleskabets indretning efter dine behov. K3485NEVE køleskabet er det perfekte valg til hjemmet, og er det ideelle valg til opbevaring af madvarer.

DKK kr. 5.499,00
kr. 7.399,00
Cylinda K3485NEVE - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 5.799,00
Cylinda Køleskab K3485NEVE
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CylindaEAN: 7392186319155 Varenummer (SKU): 5348500531439406 Kategori:

Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Cylinda K3485NEVE – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392186319155

Brand

Cylinda