Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm

Kom godt i gang med dette moderne bålsted fra Dangrill. Det flotte bålsted er udstyret med en skorsten af Ø43 cm, som leder det værste røg væk fra bålstedet. Det minimalistiske design af bålstedet Ø58 cm gør det let at placere på terrassen, så du kan nyde glødende varme fra bålet. Bålstedet er lavet af kvalitetsmaterialer, for at sikre en sikker og robust oplevelse. Med Dangrill bålstedet kan du skabe en smuk og unik stemning på terrassen.

DKK kr. 799,00
Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm
3.5
DKK kr. 799,00
Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm
3.5
DKK kr. 849,00
Dangrill Bålsted m/Skorsten
4.5
DKK kr. 875,00
DANGRILL - BÅLSTED M/SKORSTEN
DKK kr. 875,00
kr. 875,00
DANGRILL - BÅLSTED M/SKORSTEN
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DangrillEAN: 5709386935320 Varenummer (SKU): 10319300961348591 Kategori:

Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm

Er du på udkig efter Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Dangrill bålsted med skorsten Ø43 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5709386935320

Brand

Dangrill