Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger

Gør rengøring til en leg med denne Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger. Den har en imponerende sugeevne, op til 60 min. brugstid, 3 rengøringstilstande, affiltringsteknologi, samt en LCD-skærm, der giver realtidsrapportering af ydeevne. Udfør effektiv rengøring uden ledninger med Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger.

DKK kr. 4.461,00
Dyson Vacuum Cleaner V11 Absolute
4.5
DKK kr. 4.462,00
Dyson V11 Absolute Blå/Nikkel Støvsuger Pind/håndholdt 185W 0.77liter
DKK kr. 4.479,00
Dyson V11 Absolute - Støvsuger - pind/håndholdt (2-i-1) - uden pose - ledningsfri inkluderet oplader
DKK kr. 4.490,00
Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger
3.5
DKK kr. 4.949,00
Dyson V11 Absolute - støvsuger - ledningsfri - pind/håndholdt inkluderet oplader
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DysonEAN: 5025155075098 Varenummer (SKU): 5637000124608513 Kategori:

Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger

Er du på udkig efter Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5025155075098