Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L

Ecoflow Glacier bærbar køleboks 38L er den perfekte løsning til at holde dine madvarer friske og kolde. Den unikke ismaskine gør det nemt at lave is, så du altid har et koldt drikkevarer på farten. Ecoflow Glacier har en kapacitet på 38 liter og et energiklasse “A” kølesystem, som gør det muligt at opretholde konstante temperaturer, så du kan være sikker på, at maden holdes frisk. Den intuitive og brugervenlige design gør det nemt at transportere og holde styr på temperaturen, og med dens robuste konstruktion kan du stole på, at den holder sig god, selv under vanskelige forhold. Ecoflow Glacier bærbar køleboks 38L er den perfekte løsning til dig, der ønsker en køleboks af høj kvalitet og holdbarhed.

DKK kr. 8.318,00
kr. 8.318,00
EcoFlow-køler EcoFlow Glacier-køler
DKK kr. 9.438,00
Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L
3.5
DKK kr. 9.438,00
Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L
3.5
DKK kr. 9.496,00
EcoFlow-køler EcoFlow Glacier-køler
DKK kr. 9.499,00
EcoFlow Glacier
4.5
DKK kr. 9.499,00
Ecoflow - Glacier Køleboks
4.5
DKK kr. 9.589,00
Køleboks
DKK kr. 9.589,00
kr. 9.589,00
EcoFlow Køleboks
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EcoFlowEAN: 4895251603188 Varenummer (SKU): 10319300965978127 Kategori:

Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L

Er du på jagt efter Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Ecoflow Glacier bærbart køleboks 38L. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4895251603188