Tilbud

Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte

Den frithængende Smeg KEIV90E emhætte er ideel til installationer over lofter og kip. Denne emhætte er lavet af robust materiale og har en intern motor, der giver en effektiv ventilation. Denne emhætte har et energiklassificeret A+ og har en flot matt finish. Dette giver en professionel og stilfuld look til dit køkken. Montér denne emhætte og få en effektiv løsning til dit køkkens ventilation.

DKK kr. 7.399,00
kr. 11.795,00
Eico 5870 Beat WH Matt - Frithængende emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICOEAN: 7612985755078 Varenummer (SKU): 5348500531440687 Kategorier: ,

Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte

Er du på udkig efter Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Eico 5870 Beat WH Matt – Frithængende emhætte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7612985755078

Brand

EICO