Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S

Nyd den perfekte konsistens. 800 Cooling 360° Køle-/fryseskabet fra Electrolux ENC8MD18S har avanceret luftcirkulation, som giver den perfekte konsistens til dine madvarer. Det specialdesignede system cirkulerer kold luft ud til alle hjørner gennem fordelte ventilationskanaler, så du kan være sikker på, at al dit mad opbevares sikkert og rent.

DKK kr. 12.695,00
Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543974597 Varenummer (SKU): 5637000160333317 Kategori:

Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S

Er du på udkig efter Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Electrolux Køl/frys kombination ENC8MD18S. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543974597