Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid)

Udstyret med den nyeste TwinTech® No Frost-teknologi, holder Electrolux LNC7ME36W2 køl/frys kombination maden saftig og hydreret. Med det dobbelte kølesystem opnås den ideelle luftfugtighed, som forhindrer maden i at tørre ud. Med dette præcise køle-fryseskab beholder maden den optimale friskhed, selvom den er gemt væk i lang tid.

DKK kr. 8.895,00
Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid)
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543995578 Varenummer (SKU): 5637000160333315 Kategori:

Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid)

Er du på udkig efter Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid) er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36W2 (Hvid). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543995578