Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål)

Denne Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) holder maden saftig og hydreret. 600 TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden 60% saftigere end køleskabe med én fordamper. Takket være det dobbelte kølesystem opretholdes den ideelle luftfugtighed, der forhindrer maden i at tørre ud.

DKK kr. 9.595,00
Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål)
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543995585 Varenummer (SKU): 5637000160333316 Kategori:

Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål)

Er du på udkig efter Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål) uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Electrolux Køl/frys kombination LNC7ME36X2 (Stål). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543995585