Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S

Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S giver det bedste i køle- og frysefunktioner. Det er udstyret med den nyeste ColdSense-teknologi, som gør det muligt at returnere til den rette temperatur 40% hurtigere end traditionelle køleskabe efter åbning af døren eller tilføjelse af madvarer. Dette undgår temperaturstød på fødevarer og forhindrer madspild. Tilføj dette køleskab til dit køkken, og oplev den bedste i komfort og køling!

DKK kr. 8.195,00
Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543978625 Varenummer (SKU): 5637000160333290 Kategori:

Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S

Er du på jagt efter Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Electrolux Køl/frys kombination LND5FE18S. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543978625