Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid)

Få mere ud af din strømregning med Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid). Dette energieffektive køle-/fryseskab giver dig den bedste pris og gør det lettere at holde styr på økonomien. Det leveres med LED-belysning for nemt at se indholdet. Brug Lowfrost-teknologien til at reducere isdannelse markant, så du slipper for at skulle afrime fryseren jævnligt. Med dette køle-/fryseskab fra Electrolux får du et pålideligt apparat, der vil vare længe.

DKK kr. 5.199,00
Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid)
3
DKK kr. 5.725,00
kr. 5.795,00
Electrolux LNT3LE31W1 venstreh. - Fritstående kølefryseskab
4.5
DKK kr. 5.795,00
Electrolux Køle-/fryseskab LNT3LE31W1L
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543728497 Varenummer (SKU): 5637002119250048 Kategori:

Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid)

Er du på jagt efter Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid) bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid) er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Electrolux Køl/frys kombination LNT3LE31W1 (Hvid). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543728497