Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab

Med Electrolux LNT4TE33W2 fritstående køle-/fryseskab får du et professionelt kølesystem, der leverer et højt niveau af ydeevne. Det ventilerede kølesystem og NoFrost-frysersteknologien sikrer, at madvarerne holder sig friske og friske længere, mens det lave energiforbrug holder ned på din elregning. Indretningen er rummelig og fleksibel med masser af køle- og fryseplads til ethvert formål. LED-belysningen er god til at give et godt overblik over dine produkter. Med dette køleskab fra Electrolux er du sikker på professionel køling på dansk.

DKK kr. 6.245,00
Electrolux kølefryseskab LNT4TE33W2
2.5
DKK kr. 6.510,00
kr. 6.895,00
Electrolux LNT4TE33W2 - Fritstående kølefryseskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543729180 Varenummer (SKU): 5348501425078822 Kategori:

Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab

Er du på jagt efter Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Electrolux LNT4TE33W2 – Fritstående kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543729180

Brand

Electrolux