Tilbud

Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks

Nyd den velorganiserede og pladsbesparende Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks. Det kommer med OptiSpace, som giver dig masser af ekstra opbevaringsplads til madvarer. Den gør det let at organisere madvarer som grøntsager, fødevarer, kød og mejeriprodukter. Den har også en separat fryseboks, som giver dig ekstra køleeffekt til dine desserter, frosne fødevarer og andre frostvarer. Alle funktionerne gør det til et yderst professionelt køleskab, der vil give dig øjeblikkelig køleeffekt og let adgang til dine daglige ingredienser og snack og måltider.

DKK kr. 4.799,00
Electrolux Køleskab LRB1AF23W
3.5
DKK kr. 5.390,00
kr. 5.395,00
Electrolux LRB1AF23W - Fritstående køleskab med fryseboks
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543759903 Varenummer (SKU): 5348501425075654 Kategorier: ,

Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks

Er du på jagt efter Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Electrolux LRB1AF23W – Fritstående køleskab med fryseboks. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543759903

Brand

Electrolux