Tilbud

Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET

Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab er designet med et stilrent udseende og kompakt format. Dette køleskab er udstyret med ventileret køl, hvilket forlænger holdbarheden af dine madvarer. Med MaxiBox grøntsagsskuffe får du nem og praktisk opbevaring af selv store madvarer. Omfattende energibesparelser gør at dette køleskab er et oplagt valg, hvis du ønsker at gøre din livsstil mere miljøvenlig. Få det optimale ud af dine madvarer og køb Electrolux LRS2DF39X-fritstående køleskab.

DKK kr. 7.449,00
kr. 7.995,00
Electrolux LRS2DF39X - Fritstående køleskab - UDGÅET
4.5
DKK kr. 7.449,00
Electrolux Køleskab LRS2DF39X
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElectroluxEAN: 7332543728350 Varenummer (SKU): 5348501425075555 Kategori:

Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET

Er du på udkig efter Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Electrolux LRS2DF39X – Fritstående køleskab – UDGÅET. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543728350

Brand

Electrolux