Tilbud

Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine

Den eksklusive vaskemaskine Elvita CTM7840AV giver dig mulighed for at udføre en effektiv og professionel vask. Dette frontbetjente apparat er udstyret med en elegant sort touchscreen, der gør det let at betjene maskinen. Vaskemaskinen har et stort udvalg af programmer og muligheder, der kan vælges efter behov. Uanset om det er et let eller tungt værk, kan Elvita CTM7840AV tilfredsstille alle dine behov. Maskinen har også en automatisk dosering, der sikrer, at dine vaske bliver lige så hvide og skinnende som ønsket. Elvita CTM7840AV vaskemaskine giver dig afslutningen af ​​en professionel vask!

DKK kr. 4.999,00
kr. 6.199,00
Elvita CTM7840AV - Frontbetjent vaskemaskine
4.5
DKK kr. 6.199,00
Elvita Vaskemaskine CTM7840AV
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ElvitaEAN: 7332150610857 Varenummer (SKU): 5348502091131965 Kategorier: ,

Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine

Er du på jagt efter Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Elvita CTM7840AV – Frontbetjent vaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332150610857

Brand

Elvita