Equip 16″ gulvventilator (hvid)

Med Equip 16″ gulvventilatoren 29708 behøver du aldrig bekymre dig om for meget varme. Ventilatoren har både oscillerings- og vippefunktioner, der gør det muligt at justere højden, så den passer perfekt til dine behov og krav. Brug den selv på de varmeste dage, og mærk en kølig, behagelig brise.

DKK kr. 349,00
Equip 16" gulvventilator (hvid)
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EquipEAN: 5722000297086 Varenummer (SKU): 5637000124863304 Kategori:

Equip 16″ gulvventilator (hvid)

Er du på udkig efter Equip 16″ gulvventilator (hvid)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Equip 16″ gulvventilator (hvid) bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Equip 16″ gulvventilator (hvid) er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Equip 16″ gulvventilator (hvid) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Equip 16″ gulvventilator (hvid) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Equip 16″ gulvventilator (hvid) uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Equip 16″ gulvventilator (hvid). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5722000297086