Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm

Rust og en naturlig patina på overfladen, som giver et smukt, naturligt look. Det er let at montere og har fire integrerede fødder for at sikre, at det står jævnt og stabilt. Ud over at skabe hygge og varme, så kan bålfadet også bruges til at tilberede mad og have en uformel samling omkring. Med en Greenhand Alva bålsted får du et moderne, robust og effektivt bålfad, som vil være et værdifuldt supplement til din have og terrasse.

DKK kr. 1.271,00
Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GreenhandEAN: 5710122129101 Varenummer (SKU): 10319300962494457 Kategori:

Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm

Er du på udkig efter Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Greenhand Alva bålsted 81 x 31 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5710122129101