Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932

Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 har en kraftfuld elektrisk dyse med turbobørste og to indstillingsniveauer for sugekraft og hastighed. Det effektive filtreringssystem med cyklonteknologi og vaskbart HEPA 10-filter sikrer, at udsugningsluften er fri for støv og allergener. Det intelligente design og den lave vægt gør støvsugeren let og komfortabel at manøvrere omkring hjemmet. Med sin store støvopsamlingskapacitet og lange batterilevetid er Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 det perfekte valg til rengøring af hjemmet!

DKK kr. 1.399,00
Grundig VCH 9932
4.5
DKK kr. 1.399,00
Grundig VCH 9932 - støvsuger - ledningsfri - pind/håndholdt - sort anthracit
4.5
DKK kr. 1.426,00
Grundig VCH 9932 - Støvsuger - pind/håndholdt (2-i-1) - uden pose - ledningsfri - sort anthracit
DKK kr. 1.499,00
Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 4013833036340 Varenummer (SKU): 8410600203608372 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Ledningsfri støvsugere´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932

  Er du på udkig efter Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du bestiller Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932 uden problemer og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Grundig Ledningsfri støvsuger VCH 9932. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

  Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  4013833036340