Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W

Nyd en effektiv køling med denne Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W. Den kraftfulde ventilator har en nederste blæser, der kan forblive i samme retning for personlig køling, eller som kan svinge op til 80° for at køle et større område. Med sin robuste konstruktion og alsidige design, sikrer denne ventilator, at du får professionel køling til dit hjem.

DKK kr. 740,00
Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W
3.5
DKK kr. 740,00
Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W
3.5
DKK kr. 809,00
Honeywell AIDC HYF500E4 Tårnventilator 58 W (Ø x H) 30 cm x 80 cm Sort
DKK kr. 809,00
Honeywell AIDC HYF500E4 Tårnventilator 58 W (Ø x H) 30 cm x 80 cm Sort
DKK kr. 953,00
Honeywell TurboForce HYF500E4 - Køleventilator - tower - sort
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HoneywellEAN: 4022167105004 Varenummer (SKU): 10319300960237942 Kategori:

Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W

Er du på jagt efter Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Honeywell Turbo Force tårnventilator 58W. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4022167105004

Brand

Honeywell