Husqvarna Automower 420

Husqvarna Automower 420 er perfekt til at vedligeholde græsplænen på op til 2200 m2. Den er udstyret med smart teknologi der gør det muligt at tilpasse klipningen efter plænens vækstrate og cirkelklipning på mindre arealer. Den kan endda håndtere hældninger på op til 45%. Med Husqvarna Automower 420 vil du få et professionelt resultat, når det kommer til pleje af din plæne.

DKK kr. 21.039,00
Husqvarna Automower 420
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HusqvarnaEAN: 7391736361811 Varenummer (SKU): 11046001257526757 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Husqvarna Automower 420

Er du på udkig efter Husqvarna Automower 420? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Husqvarna Automower 420 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Husqvarna Automower 420 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Husqvarna Automower 420 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Husqvarna Automower 420 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Husqvarna Automower 420 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Husqvarna Automower 420. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7391736361811