Tilbud

Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort

Instant Airfryer Vortex Plus VersaZone er en professionel airfryer, som giver dig nemme og lækre måltider. Med en kurv på 8,5 liter eller to gange 4,2 liter kan du lave store måltider eller dele maden op i to kurve. Desuden er der otte forskellige funktioner, så du kan bage, stege, grille, genopvarme eller dehydrere din mad. Med Evencrisp-teknologien og SyncCook- og SyncFinish-funktioner sikres det, at du får lækre og jævnstegte resultater hver gang. Med Instant Airfryer Vortex Plus VersaZone er det let at lave lækker og sund mad.

DKK kr. 1.999,00
kr. 2.699,00
Instant airfryer - Vortex Plus VersaZone - Sort
4.5
DKK kr. 1.999,00
kr. 2.699,00
Instant airfryer - Vortex Plus VersaZone - Sort
4.5
DKK kr. 2.699,00
Instant Vortex Plus VersaZone airfryer - 8,5L
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: instant-vortexEAN: 810102261182 Varenummer (SKU): 8029801882280837 Kategori:

Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort

Er du på udkig efter Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Instant airfryer – Vortex Plus VersaZone – Sort. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

810102261182