Tilbud

Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort

Belægning, som gør den nem at rengøre og gør samtidig, at fedt og olie ikke trænger ind i poren. Kurven kan også klares af i opvaskemaskinen. Med Instant airfryer Vortex Slim Quiet Mark får du en smal model, som kan tilberede det, du ønsker, med et minimum af støj. Dens slanke design giver dig ikke kun et elegant look, men også en praktisk kurv, som kan passes i opvaskemaskinen. Kurvens non-stick belægning gør, at rengøringen er hurtig og nem.

DKK kr. 999,00
kr. 1.199,00
Instant airfryer - Vortex Slim Quiet Mark - Sort
4.5
DKK kr. 999,00
kr. 1.199,00
Instant airfryer - Vortex Slim Quiet Mark - Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: instantEAN: 810102261151 Varenummer (SKU): 8029801882280737 Kategori:

Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort

Er du på jagt efter Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Instant airfryer – Vortex Slim Quiet Mark – Sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

810102261151