KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

Pump, som leverer et konstant højt tryk når den laves espresso. Med Artisan 5KES6503 espressomaskine fra KitchenAid vil du få mulighed for at nyde velsmagende espresso, og du kan give dine gæster en rigtig god oplevelse når du serverer kaffe. Maskinen er designet i et slankt og moderne onyx sort look, så den passer ind i ethvert køkken og føjer et strejf af elegance til det. Maskinen har også en 24-timers programmerbar timer, så du kan indstille den til at lave kaffe når det passer dig. Det gør det nemt og bekvemt for dig at få en frisk kop kaffe hver dag. Med Artisan 5KES6503 espressomaskine fra KitchenAid kan du nyde lækker kaffe af højeste kvalitet, og det hele i et slankt og stilrent design.

DKK kr. 3.433,35
Artisan 5KES6503EOB Espressomaskine Onyx Black
DKK kr. 3.452,00
KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437607493 Varenummer (SKU): 7375901463010912 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black

Er du på udkig efter KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskine, onyx black. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437607493