Tilbud

KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie

Brødrister fra KitchenAid – Artisan – Pistacie Nyd lækkert brød hver dag med den professionelle brødrister fra KitchenAid. Denne brødrister gør det muligt at nyde et stykke sprødt og lækkert brød med pålæg – hver dag. Med sin professionelle ydelse, høje kvalitet og ikoniske design, vil denne brødrister bringe køkkenluksus ind i dit hjem. Brødristeren har 7 forskellige ristegrader fra gylden til godt grillet, LED-nedtællingsfunktion og ekstra brede brødholdere. Desuden har brødristeren også optøningsfunktion og sandwich-funktion med specialdesignet sandwich-holder. Gør din hverdag endnu mere lækker og let med denne brødrister fra KitchenAid. Nyd de sprøde, lækre glæder, hver dag.

DKK kr. 3.080,00
KitchenAid Artisan brødrister 2 skiver, Pistacie
4.5
DKK kr. 2.999,00
kr. 3.960,00
KitchenAid brødrister - Artisan - Pistacie
4.5
DKK kr. 3.079,95
Artisan Brødrister 2skiver Pistaci
4
DKK kr. 3.099,00
kr. 3.099,00
KitchenAid BRØDRISTER 2 SKIVER – ARTISAN 5KMT2204
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437607417 Varenummer (SKU): 8029800210072199 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie

Er du på udkig efter KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx KitchenAid brødrister – Artisan – Pistacie. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437607417