KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream

Køkkenluksus med KitchenAid stavblender! Få perfekt konsistens og kontrol med trinløse hastigheder og aftagelig blenderarm, der sikrer optimal ydeevne og fleksibilitet. Den robuste stavblender er ledningsfri og udstyret med et genopladeligt litium-ion-batteri. Så uanset om du vil blende smoothies, milkshakes, supper, hummus eller andre lækre retter, er dette det perfekte valg til dig. Den ergonomiske design gør den let at betjene, og sikkerhedsafbryderen beskytter mod utilsigtet bevægelse af udløseren. Batteriindikatoren fortæller dig, når det er tid til at genoplade. Se alt det den kraftfulde KitchenAid stavblender i Almond Cream udgaven kan tilbyde – rendyrket køkkenluksus!

DKK kr. 1.110,00
kr. 1.110,00
KitchenAid 5KHBBV53EAC - Stavblender trådløs - 16 W - fløde
DKK kr. 1.143,00
KitchenAid 5KHBBV53EAC ledningsfri stavblender, creme
4.5
DKK kr. 1.143,00
Artisan 5KHBBV53EAC Ledningsfri Stavmixer Crème
DKK kr. 1.299,00
KitchenAid stavblender - Cordless - Almond Cream
4.5
DKK kr. 1.349,00
kr. 1.499,00
KitchenAid - Ledningsfri stavblender Almond cream 5KHBBV53EAC
DKK kr. 1.389,95
Ledningsfri Stavblender 5khbbv53
4
DKK kr. 1.390,00
kr. 1.390,00
KitchenAid Ledningsfri stavblender 5KHBBV53
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAidEAN: 8003437621956 Varenummer (SKU): 8029800212233995 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream

Er du på udkig efter KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx KitchenAid stavblender – Cordless – Almond Cream. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437621956