Tilbud

Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid

For Danish audience Med Leifheit Airboard M Solid Plus strygebræt kan du reducere din strygetid med op til en tredjedel. Dette er muligt takket den særlige Thermo Reflect-teknologi, der reflekterer varme og damp fra strygejernet direkte ind i stoffet. Dette sikrer, at tøjet stryges fra begge sider samtidigt, så du får et perfekt, glatt resultat. Dette strygebræt er lavet af et let, men alligevel stabilt plastmateriale. Det kan desuden justeres i højden fra 74 cm til 98 cm, så det passer til alle størrelser på bordet. Leifheit Airboard M Solid Plus er det perfekte valg for dig, der ønsker et hurtigt og glat strygeresultat!

DKK kr. 497,00
kr. 497,00
Leifheit AirBoard M Solid 72563
DKK kr. 599,00
kr. 899,00
Leifheit strygebræt - Airboard M Solid - Hvid
4.5
DKK kr. 628,00
kr. 694,00
Strygebræt Leifheit 72563 Blå 120 x 38 cm
4
DKK kr. 668,00
LEIFHEIT Strygebræt AirBoard M Solid -
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LeifheitEAN: 4006501725639 Varenummer (SKU): 8029801065013093 Kategori:

Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid

Er du på jagt efter Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Leifheit strygebræt – Airboard M Solid – Hvid. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501725639