Leifheit strygebræt – Classic M Basic

Med Leifheit strygebræt – Classic M får du et strygebræt af høj kvalitet og robusthed. GS Certificeret robusthed og stabilitet er garanteret, samt 3 års garanti på produktet. Strygebrættet har en flot og moderne cover i bomuld og vejer kun 3 kg, så det er nemt at flytte rundt. Du får altså udover GS Certificeret kvalitet, også et strygebræt, der er nemt at flytte rundt og stabilt. Dette er det perfekte valg til at hobe strygetøjet op hjemme hos dig.

DKK kr. 439,00
LEIFHEIT Strygebræt Classic M Basic -
4.5
DKK kr. 449,00
kr. 549,00
Leifheit strygebræt - Classic M Basic
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LeifheitEAN: 4006501725776 Varenummer (SKU): 8029801065014311 Kategori:

Leifheit strygebræt – Classic M Basic

Er du på udkig efter Leifheit strygebræt – Classic M Basic? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Leifheit strygebræt – Classic M Basic bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Leifheit strygebræt – Classic M Basic er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Leifheit strygebræt – Classic M Basic får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Leifheit strygebræt – Classic M Basic online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Leifheit strygebræt – Classic M Basic uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Leifheit strygebræt – Classic M Basic. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501725776