Tilbud

Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up

Leifheit LinoPop-Up tørrestativ gør det nemt og enkelt at tørre tøj, selv når pladsen er trang. Det er handy og kompakt og kan slås ud og sammen med én hånd. Det har 14 meter tørreplads, svarende til en maskinvask, og vejer kun 3,5 kg. Stativet er vejrbestandigt og robust, og med den medfølgende overtræk er det også særdeles velegnet til udendørs brug. Leifheit giver 3 års garanti på produktet. Prøv nu Leifheit LinoPop-Up tørrestativ og få masser af tørreplads med minimal fyldeplads.

Leifheit tørrestativ - LinoPop-Up
4.5
Leifheit - Tørrestativ - Linopop-up - 140 Cm
4.5
Leifheit Line Pop-Up tørrestativ LEIF259136
2.5
Tørrestativ Linopop-Up 140 cm
Leifheit transportabelt paraplytørrestativ - Linopop-Up 140 cm
4
Leifheit roterende tørrestativ LinoPop-Up 140 med overtræk
Leifheit tørrestativ LinoPop-up
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leifheit
EAN: 4006501825001
Varenummer (SKU): 8029801104141845 Kategori:

Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up

Er du på jagt efter Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Leifheit tørrestativ – LinoPop-Up. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501825001