Tilbud

LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine

Er du på udkig efter en kraftfuld og effektiv frontbetjent vaskemaskine? Så er LG F4WV210N0W vaskemaskinen for dig. Denne vaskemaskine er designet med fokus på bæredygtighed og er blevet tildelt den højeste rating af EcoVadis – bevis på LGs konstante stræben efter at være en mere bæredygtig virksomhed. Denne frontbetjente vaskemaskine er udstyret med en kraftfuld motor og en række programmer, der gør det til et perfekt valg for dem, der ønsker en effektiv og energibesparende vaskemaskine. Den har også et smart design, der gør det nemt at tilpasse den til enhver plads. Med LG F4WV210N0W kan du føle dig tryg, når du vasker tøj, da du ved, at din miljøvenlige vaskemaskine er op til opgaven.

DKK kr. 5.253,00
kr. 8.999,00
LG F4WV210N0W - Frontbetjent vaskemaskine
4.5
DKK kr. 6.499,00
LG Vaskemaskine F4WV210N0W
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LGEAN: 8806091047366 Varenummer (SKU): 5348500333320727 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring LG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine

Er du på jagt efter LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx LG F4WV210N0W – Frontbetjent vaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8806091047366

Brand

LG