Lifetime Air tårnventilator (hvid)

Nyt det perfekte klima, selv på de varme dage, med Lifetime Air tårnblæser 32867. Denne blæser har 3 hastigheder, svingefunktion og en højde på 78 cm, der gør den let at håndtere. Nyd den kølige brise ved at placere blæseren på gulvet. Så kan du slappe af og nyde din dag.

DKK kr. 299,00
kr. 419,00
Tårnventilator med 3 hastigheder
DKK kr. 319,00
kr. 429,00
Tårnventilator med 3 hastigheder
DKK kr. 399,00
Lifetime Air tårnventilator (hvid)
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifetime AirEAN: 8711252170787 Varenummer (SKU): 5637000042739898 Kategori:

Lifetime Air tårnventilator (hvid)

Er du på jagt efter Lifetime Air tårnventilator (hvid)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lifetime Air tårnventilator (hvid) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lifetime Air tårnventilator (hvid) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Lifetime Air tårnventilator (hvid) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lifetime Air tårnventilator (hvid) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lifetime Air tårnventilator (hvid) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Lifetime Air tårnventilator (hvid). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8711252170787

Brand

Lifetime Air