Logik minikøleskab LTTRF68X23E

Logik minikøleskabet LTTRF68X23E har et kompakt design og en nettovolumen på 67 liter, som giver stor fleksibilitet til opbevaring af alle dine daglige produkter. Med en omvendelig dør, som giver større tilgængelighed, vil det være et eftertragtet valg for enhver køkkenindretning. Det er ydermere udstyret med et energieffektivt kølesystem og et lydsvagt kompressor-system, så det er både økonomisk og bekvem. Logik minikøleskabet LTTRF68X23E er det ideelle valg til at opbevare dine snacks og sodavand.

DKK kr. 1.299,00
Logik minikøleskab LTTRF68X23E
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LogikEAN: 5017416813600 Varenummer (SKU): 5637000160259171 Kategori:

Logik minikøleskab LTTRF68X23E

Er du på jagt efter Logik minikøleskab LTTRF68X23E? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Logik minikøleskab LTTRF68X23E bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Logik minikøleskab LTTRF68X23E er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Logik minikøleskab LTTRF68X23E får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Logik minikøleskab LTTRF68X23E online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Logik minikøleskab LTTRF68X23E uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Logik minikøleskab LTTRF68X23E. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5017416813600